КАФЕДРА КОМП'ЮТЕРНИХ НАУК

КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ

День програміста!

02.10.20

Кафедра КН

Уже багато років поспіль студенти та викладачі кафедри комп’ютерних наук не тільки вирішують математичні задачі та складають алгоритми, а й вираховують з холодних днів – сонячні. В один із вихідних вересня КН-щики відзначили своє професійне свято – День програміста! Завдяки завідувачу кафедри Олені Чайковській, на святкуванні, що, зазвичай, відбувається на природі, побували і першокурсники.



Спільними зусиллями молоді та викладачів на лісовій галявині було запалено святкове багаття, довкола якого зібралась родина кафедри комп’ютерних наук. Першокурсники в компанії студентів старших курсів і успішних випускників, котрі теж взяли участь у заході, були приємно вражені дійством та дружньою атмосферою.
Молодь вигадувала цікаві ігри й конкурси, до яких долучалися і викладачі.
Активний відпочинок розгулює шалений апетит! Поряд на переліссі, де відпочивали всі бажаючі, дивували всіх своїми кулінарними здібностями студенти другого курсу, випускники та викладачка кафедри Катерина Сівак – на вогні смажили домашні ковбаски, від аромату яких перехоплювало дух.
Марина Толмач, куратор другого курсу, чаклувала над зігріваючим напоєм – глінтвейном, що готувався за особливим рецептом.
Але сюрпризи на цьому не закінчилися. У кафедри комп’ютерних наук з’явився живий талісман! Студенти знайшли в лісі гарненьку кішечку і стали дружно її годувати та символічно називати КНюшею! Другокурсниця виявила бажання забрати маленьку додому і пообіцяла в наступному році обов’язково взяти її із собою на свято.



Отже, всі знайшли собі заняття за інтересами та весело провели час. По завершенні святкування територію відпочинку залишили прибраною та чистою. Повертались додому заряджені позитивом і енергією! Хтось ішов, обдумуючи майбутні проєкти, хтось із новими друзями, хтось із перемогою, а хтось навіть з кицею КНюшею, але всіх об’єднувало спільне прагнення стати гідними студентами кафедри і залишитись у цій дружній родині, як мінімум, на чотири роки, до отримання омріяного диплома бакалавра комп’ютерних наук!