КАФЕДРА КОМП'ЮТЕРНИХ НАУК

КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ

Think Київ 2018

26.09.18

Кафедра КН




Першокурсники Кафедри комп’ютерних наук ФІПіКБ долучились до знакової ІТ-події від компанії IBM.



«Think Київ 2018» — майданчик для зустрічі з інноваціями, пошуку натхнення й спілкування з однодумцями. Це місце для тих, хто хоче бути в курсі трендів, орієнтований на результат і готовий відкривати нові можливості використання штучного інтелекту, прогресивних рішень з обробки й керування даними, хмарних технологій та інформаційної безпеки для розвитку бізнесу.



Разом із завідувачем Кафедри КН Оленою Чайковською та викладачем Мариною Толмач студенти прослухали виступи відомих спікерів про цифрове лідерство і сучасні технології IBM у вирішенні задач клієнтів.



Після перерви на каву всі бажаючі продовжили роботу за тематичними напрямами: штучний інтелект, хмарні технології та дані, безпека і сучасна інфраструктура, де можна було ознайомитись з реальними кейсами впровадження новітніх технологій у бізнесі.
На жаль, як зазначає Олена Чайковська, завжди під час таких заходів можливості клонуватися, щоб встигнути прослухати всі цікаві доповіді, поки що не винайшли, тому молоді довелося визначати для себе пріоритетні лекції і швидко переміщатись між секціями.
Особливо зацікавила майбутніх ІТ-фахівців Кафедри комп’ютерних наук Факультету інформаційної політики та кібербезпеки панельна дискусія на тему «Відсутність фахівців у галузі кібербезпеки. Новітні загрози. Як ми можемо допомогти державі, приватним компаніям і громадянам стати більш захищеними», упродовж якої молодь змогла поставити запитання провідним вітчизняним і закордонним фахівцям галузі.



Як запевняють студенти, відвідання таких заходів – це чудова нагода розширити коло спілкування, знайти нові джерела натхнення й можливості для реалізації своїх ідей!